Spagetti med kylling- og parmesanboller | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo
HverdagsMeny - God mat kan være enkelt
<P>En sikker vinner blant store og små!</P>

En sikker vinner blant store og små!

Forslag til handleliste 4 personer, 400 g kyllingkjøttdeig, 100 g revet parmesan, 1 stk egg, 0.5 ts salt, 0.25 ts pepper, 2 ss olivenolje, spagetti, 500 g pastasaus. ferdig eller egen, 1 liten løk, Kan lages med kjøttdeig av storfe. svin eller kylling. Server gjerne med grønn salat.

Finhakk løk og riv parmesan. Rør ut kjøttdeig i en bolle med løk, parmesan, egg, salt og pepper.

Rull ut små boller.

Stek dem i olje til de er brune og fine..

Kok spagetti etter anvisning på pakken, varm pastasausen i en kjele og anrett på tallerkener med noen kjøttboller på toppen.

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Spagetti med kylling- og parmesanboller
  • Forslag til handleliste 4 personer
  • 400gkyllingkjøttdeig
  • 100grevet parmesan
  • 1stkegg
  • 0.5tssalt
  • 0.25tspepper
  • 2ssolivenolje
  • spagetti
  • 500gpastasaus. ferdig eller egen
  • 1litenløk
  • Kan lages med kjøttdeig av storfe. svin eller kylling. Server gjerne med grønn salat

>