Juletorsk | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Juletorsk

Juletorsk

Det er fremdeles mange som spiser torsk på julaften. Fersk, nytrukket torsk med lever, rogn, poteter og godt smeltet smør til er sunn og god julemat.  

Torsken smaker best i vintermånedene og i gamle dager var dette billig og tilgjengelig mat for alle som bodde  langs kysten i Norge. Tradisjonen holdes i hevd her og det er mange som ikke kan tenke seg en jul uten torsken. Faktisk spiser nordmenn i gjennomsnitt mer fisk i julemåneden enn ellers i året, hvilket kanskje ikke er så rart, fordi det er de kalde månedene som gir den beste fisken. Hos Meny får du alle de gode råvarene til torskemiddagen.

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

Tema

  • Jul hos Meny Jul hos Meny

    Jul - tiden for store matgleder!

    Aldri er maten så mye i fokus som i julen. Hos Meny får ...

 

Tilbehør til julemåltidet

Tilbehør til julemåltidet

Julematen har sitt klassiske tilbehør med noen små variasjoner fra familie til familie. Siden julen handler om å følge tradisjoner, er det smart å være trofast mot disse hvis vi vil beholde familiefreden! Hos Meny får du alt du trenger av råvarer til julematens tilbehør.