Biff til hverdags og helg | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Biff til hverdags og helg

Biff til hverdags og helg

Biff med riktig tilbehør er sunn mat som passer til mange anledninger.

Prøv en hverdagsbiff eller en helgebiff med deilig tilbehør. Garantert suksess blant både store og små.

 

En biff er enten indrefilet, ytrefilet, entrecôte eller mørbrad. Alle disse delene av dyret er mørt og passer derfor utmerket som biff. Menykokken viser deg hvordan du skal tilberede en perfekt biff.

 

 

Biffkjøtt er i seg selv ganske magert kjøtt og ofte er det tilbehøret som gjøre retten mindre sunn. Server en god salat ved siden av en mør biff og du har det perfekte måltidet.

Husk også at biffkjøtt kan tilberedes på mange måter. Prøv å helsteke kjøttet, eller bruk biffkjøtt i salat eller gode gryteretter.

 

Menykokken foreslår følgende oppskrifter med biff som hovedingrediens:

Biffsalat

 

    

Biffsalat

Biff i salaten? Kjempegodt. Lag din egen variant eller se en smakfull oppskrift på biffsalat her. Passer perfekt som hverdagsmat

Biff med chili

 

Biff med chilidressing

Prøv en god biff med enkel chilidressing. Dette gir en ny smaksopplevelse og er godt og sunt. Passer også som hverdagsbiff!

Boeuf bourgogne

 

Boeuf bourgogne

Deilig mørt kjøtt sammen med et utvalg av grønnsaker, vin og krydder gir en smakfull rett. Og etter en stund i ovnen er retten ferdig. Se oppskrift her.

Entecote fra Jacobs Utvalgte

 

Entrecôte med grønnsaker

Saftig kjøtt med sunne grønnsaker passer til hverdag og fest. Se oppskrift på Jacobs Utvalgte entrecôte med grillet grønnsakssalatFløtegratinertepoteter kan du servere i tillegg når du vil imponere gjestene litt ekstra.

 

Biff med tilbehør

Baconbiff

Server en saftig baconbiff med choronsaus og hasselbackpoteter når du skal imponere litt ekstra. Litt flere kalorier men veldig godt! 

Hos Meny finner du alltid stort utvalg av biffkjøtt. Spør oss gjerne og vi hjelper deg med tips og råd. Flere oppskrifter finner du til høyre for denne artikkelen.