Menykokkens sesongkalender | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Menykokkens sesongkalender

Visste du at reker og blåskjell smaker aller best på vinteren og våren, og at høst er tid for fersk krabbe, stekt rypebryst og reinsdyr indrefilét? Fortvil ikke; Menykokkens sesongkalender forteller deg når råvarene er på sitt aller ypperste, hele året rundt.

Påsketid Dato: 15.04
18513
Påsketid

Endelig påske, dagene er lange og lyse og vi ser frem til at solen ...

Klikk for å lese mer
17. mai Dato: 17.05
21236
17. mai

17. mai er en dag for fest og feiring. Vi spiser fra vi står opp ti...

Klikk for å lese mer
Mars April Mai
Vår!

Snøen slipper taket, bekkene klukker livlig og varmen vender endelig tilbake. Lager du deg en herlig skalldyrpai med blåskjell, reker og gressløk, smaker den aldri bedre. Disse sommerklassikerne er nemlig i sesong, akkurat nå.

Gode grilltips Dato:
25838
Gode grilltips

Lær deg å grille med riktig varme.

Uansett hvor godt du ti...

Klikk for å lese mer
Juni Juli August
Sommer!

Blå himmel, strålende sol og grønt gress betyr gode venner på middag. Servér nygrillet makrell med agurksalat og fruktsalat med jordbær og moreller i limejuice til dessert. Nyt sesongens råvarer og sommeren!

Skolestart Dato:
8636
Skolestart

Sunn skolestart. Høst og skolestart er en spennende tid, det krible...

Klikk for å lese mer
Halloween Dato: 01.10
24802
Halloween

Skremmenede moro og smakfulle norske gresskar. Lag gresskarlykter o...

Klikk for å lese mer
September Oktober November
Høst!

Med høstfargene er tiden inne for fårikål, varme høstsupper og delikatesser. Hva sier du til mør elgstek, ferskt rypebryst eller reinsdyr indrefilét med nyrørte tyttebær til søndagsmiddagen? Det er nemlig nå de er i sesong.

Jul hos Meny Dato: 01.12
12106
Jul hos Meny

Jul - tiden for store matgleder!

Aldri er maten så mye i fo...

Klikk for å lese mer
Desember Januar Februar
Vinter!

Vinterstid betyr uti løypa med appelsiner i sekken og roser i kinnene, og sesong for skrei og kongekrabbe. Forsøk noe nytt; servér skrei med reker og asparges, eller hva med en lett skummet auberginesuppe med norsk kongekrabbefrikassé?

Du får så mye mer er ikke tomme ord. Hos Meny møter du markedets beste ferskvaredisker med sitt store utvalg av både kjøtt og fisk. Bak disken finner du kunnskapsrike kokker og medarbeidere klar til å gi deg gode råd. Dermed er du sikret alt fra en spennende matprat til ferske råvarer og ferdiglagede middager noen få skritt unna hverandre.

 

Tips en venn:

 

 

 
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

Send