Kittmodnet ost | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Kittmodnet ost

Kittmodnet ost

Kittmodnete oster er i konsistens fra halvfaste til bløte. og kjennetegnes ved en overflate som varierer rundt gul. De vil ofte kunne få en litt bløt overflate, og en litt markant lukt.


Varebeskrivelse

Disse ostene påsmøres en modningskultur. Under modningen vil ostene vaskes ned og påsmøres denne kulturen flere ganger, alt etter hvor sterk smak som er ønsket.

Til denne gruppen oster finnes også noen som er tilsatt hvitmugg. Disse vil få en mildere smak enn de typiske kittmodnede ostene.


Råvareinformasjon fra Oluf Lorentzen


Råvarer

  • Brebirousse D'Argental Brebirousse D'Argental

    Brebirousse D'Argental er en ost som er laget på pasteurisert fåremelk. Osten blir produsert i om...

  • Chaumes Chaumes

    Chaumes er en bløt rødkittost produsert av pasteurisert kumelk. Chaumes stammer fra byen Mayenne ...

  • Rougette Rougette
    Rougette er en rødkittost som produseres i Tyskland, der den ble til for ca. 100 år siden. Det var m...
  • Saint Albray Saint Albray

    St. Albray produseres i Sydvest-Frankrike av pasteurisert kumelk. St. Albray er en kombinasjon av...

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter