Surret skinkestek | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Surret skinkestek

Surret skinkestek

Surret skinkestek egner seg godt til gryteretter/lapskaus, helsteking, steking i skiver og grilling.


Egenskaper

Stekes i ovn i 125°C - 175°C til ønsket kjernetemperatur

Kjøttet skal ha en kjernetemperatur på 76 grader når det er gjennomstekt.

Kjøttet har mørhetsgrad 4.

Beregnet mengde pr. person. 200g.



 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

  • Partystek Partystek
    Dette er steken for den store anledningen med hele vennekretsen eller storfamilien på besøk. En skin...
  • Skinkebiff og grønnsaker i form Skinkebiff og grønnsaker i form
    Ikke bare er skinkebiff lekkert kjøtt, men det er også magert, rimelig og svinaktig godt.
  • Skinkestek med vri Skinkestek med vri
    Dette er en av MatPrat sine aller enkleste retter. Her får du en god middag med minimal tilberedning...
  • Svinestek Svinestek
    Server en tradisjonell svinestek. Gjør din egen vri og server med ovnsbakt løk, aprikos og en saus m...