Svinestek | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Svinestek

Svinestek
Server en tradisjonell svinestek. Gjør din egen vri og server med ovnsbakt løk, aprikos og en saus med smak av aprikossyltetøy.

Tidsforbruk

Over 60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Svinestek

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

1. Gni steken inn med salt og pepper. Stikk inn et steketermometer. Gulrøtter og løk renses, deles i store biter og legges i en form sammen med steken. Tilsett ca. 1/2 liter varmt vann. (Dette blir kraft til sausen).

2.  Sett steken i forvarmet ovn ved 125° C. Steken er ferdig når steketermometeret viser 76° C etter ca. 1 1/2 time. Bruk evt. grillen til slutt for å få sprø svor. OBS! Har du en stek på mer enn ca 1 kg må du beregne noe lenger steketid.

3. Sil kraften og spar den til sausen. La steken hvile mens sausen lages.

 

Server med f.eks. sukkererter, ovnsbakt løk, aprikos og en saus tilsmakt med litt aprikossyltetøy.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om

Råvarer