Pølser | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Pølser

Pølser

Hos Meny finner du et stort utvalg av pølser i alle varianter og smaker. Enten du liker enkle grillpølser, eller ønsker å avansere til pølser tilsatt smak, har vi det store utvalget.

Råvarer

  • Chorizopølse fra Jacobs Utvalgte Jacobs Utvalgte pølser

    Det finnes flere ulike typer pølser fra Jacobs Utvalgte, men kjennetegnet ved pølsene er at de er...

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 

Grilling av pølser``` ` <p>Lag to soner på grillen, en varm og en "kald". Grillpølser blir best om de først grilles på indirekte varme (kald sone), for så å grilles på direkte varme (varm sone). Da blir pølsene varme inni uten å bli brent utenpå.</p>` /Kokkekommentarer/Grilling-av-polser/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

Grillklype``` ` <p>Bruk grillklype i stede for gaffel og ikke stikk eller press på kjøttet. Da renner saften og den gode smaken ut.</p>` /Kokkekommentarer/Grillklype/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

Artikler