Bankekjøtt av storfe | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Bankekjøtt av storfe

Bankekjøtt av storfe

Bankekjøttet kommer fra ytterlåret på dyret. Dette er en muskel som blir brukt mye, så derfor er det en god del bindevev i kjøttet som gjør at stykket ikke er så mørt.

Brukes til sosekjøtt, gryteretter eller lettsaltet kokt som salt bankekjøtt.

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

  • Stifado Stifado
    Stifado er opprinnelig en gresk gryte, laget på kalvekjøtt. Kjøtt fra storfe kan også brukes, slik s...

Tema