Bruschetta med lammerull | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Bruschetta med lammerull

Bruschetta med lammerull
All tapas er ikke spansk. Lag kreativ norsk juletapas – eksotisk julemat som få har sett før. Spreke smaker og friske kombinasjoner vil pirre og overraske smaksløkene.

Tidsforbruk

Under 20 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Bruschetta med lammerull
  • ca.8skivetykkelammerull(avhengig av størrelsen)
  • 8skivebaguett
  • 1båthvitløk
  • 2ssolivenolje
  • 4sspaprikasalat(oppskrift under)
  • 0.5stk.mango

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

1. Rist baguettskiver i stekepanne eller ovn til de blir gylne og sprø.

 

2. Del hvitløken i to og gni over baguettskivene. Drypp over olivenolje.

 

3. Legg på en litt tykk skive lammerull, og topp med paprikasalat og en tynn skive mango.

Oppskrift fra matprat.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 

Majones med mango og chili`ftp://ftp.qbrick.com/ncode/menykokken_22_mango_og_chili_majones.flv`` /PageFiles/7798/Menykokken%2022%20Mango%20og%20Chili%20Majones.jpg` <p>Vil du vite hvordan man lager god majones med mango og chili? Menykokken viser deg hvordan.</p>` /Video/Majones-med-mango-og-chili/`/PageFiles/7798/Menykokken%2022%20Mango%20og%20Chili%20Majones.jpg

 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send