Rulleskinn av lam | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Rulleskinn av lam

Rulleskinn av lam

Benyttes hovedsakelig som råstoff til pålegg.

Er også utmerket når skinnet fylles med kvernet kjøtt og andre ingredienser og sys igjen. Stekt i ovn og servert på fat pyntet med tilbehør, blir dette sentrum for et godt festmåltid.

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 

Oppskrifter

  • Bruschetta med lammerull Bruschetta med lammerull
    All tapas er ikke spansk. Lag kreativ norsk juletapas – eksotisk julemat som få har sett før. Spreke...

Tema

 

Tilberedning av lammekjøtt

Tilberedning av lammekjøtt

Hvor lenge skal kjøttet kokes eller stekes og hvor mye lammekjøtt beregnes pr. person? Her finner du nyttige steke- og koketips for lammekjøtt