Om Helgø Meny | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Om Helgø Meny

Om Helgø Meny

Helgø og Meny har slått seg sammen og heter nå Helgø Meny.

Det tror vi er bra. For matfylket Rogaland. Og for deg og alle andre matentusiaster. For vi tenker ganske likt, vi to. Kvaliteten skal være den beste, vi skal bruke lokale matvareprodusenter og er opptatt av at du skal ha gode matopplevelser. Det er det viktigste for oss. Du får større utvalg og enda bedre tilgang på Rogalandsmat. Og så blir det faktisk billigere for deg. 

Det nye selskapet består av 15 butikker i Rogaland og ledes fra Helgø sitt eksisterende kontor på Mariero i Stavanger. Daglig leder er Roald Helgø.

Om Helgø - Matglede fra Rogaland i over 50 år.
Historien om Helgø startet i Hillevåg i 1959, da kjøpmann Halvar Helgø åpnet Helgø Snarkjøp i Malmgården. Siden den gang har Helgø blitt betydelig større, men navnet forbindes fremdeles med det samme: Kvalitetsmat.

Lokalmat er kvalitetsmat.
I en tid da megatrendene i matveien velter inn over oss fra alle verdenshjørner, blir det stadig viktigere å holde fast på det vi har. Opp gjennom årene har det vært et vesentlig poeng for oss å spille på lag med de lokale matvareprodusentene. I dag er vi stolte av å være på fornavn med de fleste. Og slik vil vi fortsatt at det skal være. Ja, og mere til. Vi vil være med på å legge grunnlaget for at hver og en får muligheten til å utvikle seg videre. Lokalmat er kvalitetsmat. Og det er i rette Helgø-ånd. Vi bare nevner det, sånn i tilfelle du skulle være i tvil. Vi skal fremdeles være det matvarehuset som setter standard, både når det gjelder kvalitet og utvalg.
 Hver eneste dag kjøper vi inn ferske råvarer fra lokale merkevareprodusenter. Det betyr at du får rykende ferske brød fra Sandnes, reker fra Jærens Rev, honning fra Bjerkreim, lam fra Kvitsøy, Jærbiff fra Lye og mye, mye mer. Ingen tilbyr mer rogalandsmat enn Helgø.

Eget kjøkken og pølsemakeri.
Som den eneste lokale matvarekjeden har vi eget kjøkken og pølsemakeri. Her lager vi pålegg av beste kvalitet. Vi salter og tørker fenalårene og pinnekjøttet selv, vi lager salater og mange andre delikatesser. I tillegg tilbyr vi catering til små og store forsamlinger. Menyen er mangfoldig og variert, med basis i gode ferske råvarer. Menyen finner du under catering.

Kvalitet og fagfolk.
Helgø står for kvalitet. Hos oss jobber det mange fagfolk som kokker, butikkslaktere, pølsemakere, fiskehandlere og mer. Varene du får hos oss, skal alltid holde høy kvalitet.

Catering, med basis i gode ferske råvarer, lager vi festmaten din. Menyen er rikholdig og variert. Og du får den ferdig dandert på små og store fat, på selskaps vis. Catering for små og store selskaper.

 

 

 

Mer om