Kålrotstappe | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Kålrotstappe

Kålrotstappe
Kålrotstappe smaker svært godt til tradisjonsmat som pinnekjøtt, men prøv også gjerne til annet stekt og røkt kjøtt, sommer som vinter.

Tidsforbruk

20-40 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Kålrotstappe
  • 1.5kgkålrot
  • 2dlkremfløte
  • 2sssmør
    smak til med salt og pepper
  • 0.25tsmalt muskat
    litt av kokevannet

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Skrell og del kålroten i biter som kokes møre i lettsaltet vann. Hell av kokevannet, men ta vare på det. Mos kålroten og ha i fløte, kokevann, smør og smak til med salt, pepper og muskat.

 

Tips: Skal du servere kålrotstappe til pinnekjøtt, kan du erstatte noe av væsken med kraft fra pinnekjøttet. Du kan også erstatte noe av kålroten med et par gulrøtter eller poteter. Da blir stappen mildere på smak.

Oppskrift fra frukt.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 

God, mild kålrotstappe``` ` <p>Hvis du vil lage en god og mild kålrotstappe til julemiddagene moser du noen kokte poteter sammen med kålroten før du blander inn meierismør og fløte samt litt pinnefett.</p>` /Kokkekommentarer/God-mild-kalrotstappe/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

Rundere smak på kålrotstappen?``` ` <p>Mos noen poteter sammen med pinnefett, litt fløte og meierismør sammen med kålroten så får du en mye rundere smak på kålrotstappen.</p>` /Kokkekommentarer/Kalrotstappe/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Relaterte oppskrifter

Jul hos Meny

Jul hos Meny

Jul - tiden for store matgleder!

Aldri er maten så mye i fokus som i julen. Hos Meny får du alt du trenger til julebaksten, de store middagene med alt tilbehøret, til sildebordet og konfektgavene.