Rabarbrapickles | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Rabarbrapickles

Rabarbrapickles
En fin måte å utnytte forsommerens rabarbra på. Deilig som pålegg på brødskiven, eller du kan gjemme noen glass til jul og gi bort som gave.

Tidsforbruk

Under 20 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Rabarbrapickles
  • 1kgrabarbra
  • 2dltyttebær
  • 2ssbrunt sukker
  • 2ssgrovtsalt
  • 6dleplecidereddik
  • 25gfrisk ingefæri tynne skiver
  • 1sshel nellik
  • 1stkrød chili- tørket

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Rens og grovkutt rabarbraen. Kok de øvrige ingrediensene i 2 minutter. Tilsett rabarbraen og la den koke med i 2-3 minutter til den er mør, men ikke kokt til mos. Fyll picklesen på varme små glass som skrues til med det samme.

 

Picklesen bør stå ca. en måned før den brukes.

Oppskrift fra frukt.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om