Gresskarpai | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Gresskarpai

Gresskarpai
Har du litt for mye gresskar i hagen? Her er en nydelig pai som er verd å lage. Nydelig med is eller pisket krem til.

Tidsforbruk

40-60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Gresskarpai
  • 175ghvetemel
  • 80gsmør
  • 1sskaldtvann

    Fyll:
  • 1kgskrelt og rensetgresskar
  • revet skall og saft av2stk.sitron
  • 3stk.egg
  • 2dlbrunt sukker
  • 0.5tsmalt muskat
  • 1tsmalt nellik
  • 2tsmalt kanel
  • 1dlrosiner
    • 175ghvetemel
    • 80gsmør
    • 1sskaldtvann

      Fyll:
    • 1kgskrelt og rensetgresskar
    • revet skall og saft av2stk.sitron
    • 3stk.egg
    • 2dlbrunt sukker
    • 0.5tsmalt muskat
    • 1tsmalt nellik
    • 2tsmalt kanel
    • 1dlrosiner
    • 175ghvetemel
    • 80gsmør
    • 1sskaldtvann

      Fyll:
    • 1kgskrelt og rensetgresskar
    • revet skall og saft av2stk.sitron
    • 3stk.egg
    • 2dlbrunt sukker
    • 0.5tsmalt muskat
    • 1tsmalt nellik
    • 2tsmalt kanel
    • 1dlrosiner

    Legg til i handleliste

    Slik gjør du:

    Til 1 pai i 24 cm form.

    Elt sammen ingrediensene til paideigen. Kjevle den ut og kle formen. Prikk bunnen godt og sett formen i kjøleskapet i minst 30 minutter. Forstek paiskallet midt i ovnen i ca. 15 minutter på 200 °C. Skjær gresskaret i terninger og kok dem i minst mulig vann til de er godt møre - ca. 30 minutter. Mos gresskarterningene og rør inn de øvrige ingrediensene. Hell fyllet i paiformen og stek paien videre på
    190 °C til fyllet er fast - ca. 25 min.

    Server paien varm eller kald.

    Oppskrift fra frukt.no

    Handleliste

    Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
    Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
    Captcha

     

    Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

     

     

     
    1 av 1 tips

     
     
    1 av 1 tips

     
     

    Er det noe du lurer på?

    Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

    Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

    Send