Eplesaft | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Eplesaft

Eplesaft
Lag din egen eplesaft og frys ned i rengjorte melkekartonger, så kan du nyte den gode eplesmaken utover vinteren.

Tidsforbruk

40-60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Eplesaft
  • 3kgeple
  • 0.5kgsukker
  • 5dlvann

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Vask eplene og skjær de i båter. Ha eplebåtene og vannet over i en saftkoker og kok til eplene er utkokt og saften trukket ut. Hell saften over i en kjele. Tilsett sukker og gi saften et oppkok. Rør helt til alt sukkeret er oppløst.

 

Hell saften over på varme sterile flasker. Vi anbefaler å fryse ned eplesaft. Fyll da saften på f.eks. rengjorte melkekartonger. Pass på å ikke fylle helt opp, da saften utvider seg i frossen tilstand.

Oppskrift fra frukt.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Mer om

Relaterte oppskrifter