Rød fiskesuppe | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Rød fiskesuppe

Rød fiskesuppe
En herlig suppe med mye god mat i.

Tidsforbruk

40-60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 2 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Rød fiskesuppe
  • 4stk.potet
  • 4stk.gulrot
  • 2stk.løk
  • 1stk.purre
  • 1sssmør
  • 4sstomatpuré
  • 6dlvann
  • 3dlmelk
  • 600gtorskefilet
  • 2tssalt
  • 0.5tssukker
  • 0.5tspepper
  • 1tskarri

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Vask, skrell og del grønnsakene i små terninger, purren i tynne ringer. Fres alt i smeltet smør i en stor kjele. Tilsett tomatpurè, vann og melk. La alt småkoke i 5 minutter. Del torskefileten i mindre biter og ha den i suppen. Skru ned temperaturen og la fiskesuppen trekke i 10 minutter. Ikke rør for mye, da fliser fiskebitene seg. Smak til med salt, sukker, pepper og karri.

Oppskrift fra melk.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 

Grønnsaker i suppe``` ` <p>Grønnsakene&nbsp;bør kuttes i staver med en lengde som er tilpasset en skje. Ferske grønnsaker i suppen tilsetts til slutt, slik at de&nbsp;holder seg sprø</p>` /Kokkekommentarer/Gronnsaker-i-suppe/`/Global/Logo/MenyLogoDefault3.jpg

 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send