Laksepaté | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Laksepaté

Laksepaté
Skal du arrangere fest og planlegger å ha koldtbord, kan vi anbefale denne patéen. Tilberedes dagen før og taes så fram på festdagen. Anrett på et serveringsfat, gjerne med litt salat i midten, slik at gjestene også kan "spise" med øynene.

Tidsforbruk

Over 60 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 3 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Laksepaté
  • 600glaksefilet
  • 2.5tssalt
  • 3stkegg
  • 3dlkremfløte
  • 2dlmelk
  • 0.5krmkajennepepper
  • 2sspotetmel
  • 1pkcrabsticks
  • 1pkdypfryst spinat, eller vårløk

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Skjær laksefileten opp i mindre biter og legg dem i en foodprosessor sammen med salt. Kjør til laksen er grovdelt. Ha i egg, fløte, melk, kajennepepper og potetmel, og kjør til en glatt farse.

 

Legg halvparten av farsen i en smurt brødform, legg på biter av crabsticks og tint spinat eller vårløkblader, og fyll resten av laksefarsen over. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek patéen i vannbad i stekeovnen på 175 °C til den kjennes fast, ca 1 - 1 ½ time. La patéen avkjøles i formen.

 

Oppbevares i kjøleskap til neste dag, skjæres i skiver og anrettes på serveringsfat.

 

Bruk en avlang form, ca 1 ½ l til en paté på 8 - 10 porsjoner.

Oppskrift fra melk.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send