Risotto med reker | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Risotto med reker

Risotto med reker
Ris, reker og en deilig saus blir en herlig middag på godt under en time. Supert i en travel hverdag.

Tidsforbruk

20-40 min.

Vanskelighetsgrad

Vanskelighetsgrad: 1 av 3

Brukernes vurdering

0 stemmer motatt
Gi din vurdering!

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Risotto med reker
  • 1båthvitløk
  • 3stksoltørkede tomater
  • 1sssmør
  • 3dlarborioris (risottoris)
  • 4dlfiskebuljong (utblandet)
  • 0.5stkpurre
  • 0.5tssalt
  • 3ssparmesan, revet
  • 400greker

    Saus:
  • 2dlcottage cheese
  • 2dlkefir
  • 0.25tssalt
  • 1tspaprikapulver
  • 0.5tskarri
  • 1sssitronsaft
  • 3sstørket dill

Legg til i handleliste

Slik gjør du:

Fres hvitløk og tomat i smøret i 2 - 3 minutter. Tilsett risen og rør om så alle riskornene blir blanke av fettet. Hell på kokende vann med buljongterning og kok risen under lokk til risen er mør, 13 - 15 minutter. Tilsett purre, smak risen til med salt og rør inn parmesan og reker.

 

Rør sammen ingrediensene til sausen og server den ved siden av eller over risottoen.

Oppskrift fra melk.no

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

 
1 av 1 tips

 
 
1 av 1 tips

 
 

Er det noe du lurer på?

Vi har kokker i alle våre butikker som mer enn gjerne hjelper deg når du er i butikken! Her kan du også sende et spørsmål til kokken dersom det er noe du lurer på i forhold til matlaging.

Har du spørsmål vedrørende en spesifikk butikk, markedsføring eller sortiment så kan du bruke tilbakemeldingskjemaet i linken her.

Send

 

 
 

Relaterte oppskrifter