Baconsurret kyllingfilet med spinat | Meny
Hopp til hovedinnhold
Hopp til hovedmeny
Hopp til lokalmeny
Hopp til støttemeny
Meny Logo

Grill Meny: God grillmat kan være enkelt

<P>Smørdampet spinat er et smakfullt og supersunt tilbehør til kylling, som er ferdig på et blunk!</P>

Smørdampet spinat er et smakfullt og supersunt tilbehør til kylling, som er ferdig på et blunk!

stem 25 har stemt

Forslag til handleliste 4 personer, 4 stk kyllingfileter fra ferskvaredisken hos Meny, Eller lag selv med:, 4 stk kyllingfileter, 4 skiver brie, 4 kvister frisk timian, 4 skiver bacon, 1 ss smør, 250 g fersk spinat, olje til steking, salt og pepper, Bland gjerne eplebiter i spinater.

Skjær et snitt kyllingfiletene og fyll dem brie og timian. Surr bacon rundt hver filet (alternativt ferdigfylte fra Meny).

Brun kyllingen i olje i en stekepanne, stek videre i ovnen på 200 °C i ca. 8-10 min. Kan også grilles.

Smelt smør i en kjele, ha i spinat og damp under lokk til den faller sammen, ca. 1-2 min. Krydre med salt og pepper og server til kyllingen.

Handleliste

Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på e-post hver uke
Jeg vil gjerne ha Tips&tilbud fra Meny tilsendt på SMS hver uke
Captcha

 

Skriv inn tegnene i bildet i feltet under. Dette gjør vi for at du ikke skal få uønsket e-post og sms.

 

 

Dette trenger du:

Beregn

Ingredienser for   porsjon(er)

  • Baconsurret kyllingfilet med spinat
  • Forslag til handleliste 4 personer
  • 4stkkyllingfileter fra ferskvaredisken hos Meny
  • Eller lag selv med:
  • 4stkkyllingfileter
  • 4skiverbrie
  • 4kvisterfrisk timian
  • 4skiverbacon
  • 1sssmør
  • 250gfersk spinat
  • olje til steking
  • salt og pepper
  • Bland gjerne eplebiter i spinater

>